Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

LIVE CD ΑΠΟ ΤΟΥΣ FIREWIND ΤΟ 2013

Οι Έλληνες metallers ,Firewind,φέτος γιορτάζουν τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους album “Between Heaven &Hell”.

Για αυτό τον χειμώνα θα κάνουν 4 ζωντανές εμφανίσεις στην χώρα μας,2 στην Θεσσαλονίκη(15-16 Δεκεμβρίου ) και 2 στην Αθήνα (20-21 Δεκεμβρίου),όπου θα παιχτούν διαφορετικά κομμάτια της μπάντας από όλη την καριέρα τους και μάλιστα πολλά από αυτά δεν έχουν παιχτεί ποτέ live.
Επίσης στα πλαίσια του εορτασμού τους θα ηχογραφήσουν τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και θα βγάλουν ένα νέο live CD (το οποίο σύμφωνα με τον Gus G,ίσως θα υπάρχουν και μερικά κομμάτια από τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη,το περασμένο Φθινόπωρο).
Σύμφωνα και με την επίσημη σελίδα των Firewind στο Facebook στις συναυλίες της Αθήνας θα συμμετάσχει ως Guest και η τραγουδίστρια Maxi Nil(Visions Of Atlantis)...πιθανόν στο “Breaking The Silence”.

Τέλος μέσα στο 2013,ο Gus είπε για επανακυκλοφορία του “Premonition” μαζί με ένα μέρος του “Premonition Live” σε CD,καθώς επίσης και νέα solo δουλειά από τον “αρχηγό” της μπάντας Gus G.

Για το Metal View:Γιάννης Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: