Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

INNERWISH-INNERWISH (Album Review)


Οι Innerwish το 2010 ανέβασαν τον πήχη πολύ ψηλά με το "No Turning Back", και φέτος, έξι χρόνια μετά αποφάσισαν να ξεπεράσουν τα όρια τους με το ομώνυμο πέμπτο album τους.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

DREAD'S ASYLUM-LIGHTFALLS (EP Review)


Με την πάροδο του χρόνου η metal σκηνή της χώρας μς όλο και μεγαλώνει, τα συγκροτήματα αυξάνονται και κυκλοφορούν το υλικό τους.
Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τους Dread's Asylum από την Αθήνα, που με το ΕΡ τους, ''Lightfalls" παντρεύουν το μελωδικό death metal με τον black ήχο.

Destroyer 666 στο Metal View: Θα ήταν καλό για τη σκηνή αν όλες οι μπάντες έβγαζαν λιγότερους δίσκους


Οι Destroyer 666, είναι ένα από τα πιο ιστορικά σχήματα στην ακραία underground σκηνή.
Εν έτει 2016 κυκλοφόρησαν το τέταρτο album τους με τον τίτλο "Wildfire" κάνοντας τα όλα στάχτη και μπούρμπερη. Ο ιθύνων νους  της μπάντας ,K.K Warslut μίλησε λακωνικά και κατατοπιστικά με τον Γιάννη Χαρτζανιώτη  σχετικά με το τελευταίο τους έργο και τα ερχόμενα shows στη χώρα μας τον Οκτώβριο.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Bοb Κatsionis:Δε σκότωσα τα όνειρα μου παίζοντας σε πίστες

Τον Bob Katsionis τον έχουμε γνωρίσει ως μέλος των Firewind και ιθύνων νου των Οutloud αλλά πλέον και σαν κιθαρίστα των Γερμανών Serious Black. Εκτός αυτών πρόκειται για έναν   πολυπράγμων άνθρωπο που δεν αφήνει στιγμή να πάει χαμμένη όταν πρόκειται για την μουσική. Το Μetal View επικοινώνησε μαζί του και απάντησε με χιούμορ αλλά και σοβαρότητα στις ερωτήσεις του Γιάννη Χαρτζανιώτη.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

INACTIVE MESSIAH: Νέο τραγούδι και δισκογραφικό συμβόλαιο.

H εγχώρια ανερχόμενη δισκογραφική εταιρεία Growl Records (θυγατρική της ROAR! Rock of Angels Records) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους Έλληνες dark metallers Inactive Messiah, για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου, τρίτου σε σειρά full length album τους,  που τιτλοφορείται “Dark Masterpiece”, το οποίο θα διατίθεται από τις 15 Απριλίου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στον παρακάτω σύνδεσμο:

Pre-order link: www.roar.gr/shop/inactive-messiah-dark-masterpiece



Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ SEPTICFLESH ΣΤΟ METAL VIEW


 Λίγες μέρες έχουν μείνει πριν την μεγάλη εμφάνιση ενός από τα ιστορικότερα metal σχήματα της χώρας μας, των Septicflesh. O Γιάννης Χαρτζανιώτης μίλησε με τον Χρήστο Αντωνίου (κιθάρα, ορχηστρικά) και τον Seth Siro Anton(φωνή, μπάσο) για το τελευταίο τους πόνημα "Titan", την τελευταία τους μεταγραφή στα τύμπανα, τα πλάνα τους αλλά και  τι να περιμένουμε από το live τους στις 5 Μαρτίου στο Fuzz.