Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Οι Narcosis παρουσιάζουν το 'Road to Infinity' ζωντανά στην Αθήνα.



Οι Αθηναίοι heavy rockers Narcosis παρουσιάζουν ζωντανά στο gig space του six d.o.g.s το νέο τους δισκογραφικό πόνημα, με τίτλο “Road To Infinity”.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ DARK FUNERAL ΣΤΟ METAL VIEW (GR/EN)

Οι Dark Funeral που φέτος κλείνουν 23 χρόνια καριέρας στον χώρο του black metal, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια.
Ο Lord Ahriman, ιδρυτής και ιθύνων νους των Σουηδών black metallers μας δίνει την πρώτη γεύση για το επικείμενο τους έργο , τον νέο frontman ,καθώς και για την πορεία του συγκροτήματος στην metal σκηνή.

MEGADETH-DYSTOPIA (Album Review)


Για να είμαι ειλικρινής μετά από το μέτριο, προς καλό, "Thirteen" και την γλυκανάλατη αηδία "Super Collider", δυσκολευόμουν να ακούσω κάτι νέο από τους Megadeth γιατί φοβόμουν μήπως απογοητευτώ ξανά. Τελικά διαψεύστηκα και χαίρομαι για αυτό!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ASTRAL CROSSING- REVENANT (Album Review)


Eίναι τουλάχιστον μια 20ετία που τα ελληνικά συγκροτήματα στο metal κάνουν γερά και σταθερά βήματα στο χώρο προσπαθώντας να αντεπεξέλθουν στα προβλήματα της καθημερινότητας, δίνοντας έτσι κουράγιο στην Ελληνική σκηνή να δυναμώνει.
Ένα συγκρότημα που πέρασε δυσκολίες ήδη από τις αρχές των 90s και ενώθηκε ξανά το 2013 είναι οι Astral Crossing που φέτος μας παρουσιάζουν το ντεμπούτο τους "Revenant".

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ROTTING CHRIST- RITUALS (Album Review)


Το πρώτο όνομα που περνάει από το μυαλό σας μόλις ακούτε την έκφραση "ελληνικό metal" ποιο είναι;
Εμένα σίγουρα είναι οι Rotting Christ, όντας ένα συγκρότημα που έχει αγγίξει την κορυφή σε μια σχεδόν 30χρονη καριέρα που έχει περάσει από 40 κύματα.
Εν έτει 2016 λοιπόν ο Σάκης δημιούργησε το πιο αποκρυφιστικό και σκοτεινό δίσκο της καριέρας του και κατ'εμέ, το πιο προσωπικό του δημιούργημα.
 

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ROTTING CHRIST ΣΤΟ METAL VIEW

Οι Rotting Christ, κυκλοφορούν φέτος  το σημαδιακό 13ο album της πορείας τους, Rituals και μας οδηγούν σε κρυφά και σκοτεινά μονοπάτια του εσωτερικού μας κόσμου, εκεί που κυριαρχούν οι τελετές των σκέψεων μας.
Ο mainman του συγκροτήματος Σάκης Τόλης παραχώρησε στο Metal View μια συνέντευξη και αναφέρεται στο πιο σκοτεινό τους έργο!